Uge 7

1. uge

Ganti Disa fødte 4 fine tæver mandag d. 20/6, selve fødslen tog 2 timer og var fuldstændig ukompliceret.

Disa har taget sig perfekt af sine hvalpe fra 1. sekund og de tager alle 4 meget flot på i vægt.

Der erfundet familier til alle 4 hvalpe.

1. fødte hvalp, 4 dage gammel
Hvalp nr.2, 4 døgn gammel
Hvalp nr. 3, 2 dage gammel
4. hvalp, 4 dage gammel.

Uge 2

Så er hvalpene blevet to uger gamle. Der er kommet lidt mere liv i hvalpekassen, meeen det meste af tiden går fortsat med at sove og spise. Alle har nu mere eller mindre åbnet deres øjne, hvilket betyder at de om muligt er endnu sødere🙂. Efter megen "research" og grublen, er der nu fundet navne til alle 4.

Igår havde vi besøg af to hold hvalpekøbere, og sidste familie kommer i dag. Vi er meget glade - sikre på at vores hvalpe får fantastiske hjem.

Førstefødte Ganti Flipa
Ganti Fjola
Ganti Freya
Ganti Fenja

3. uge

Uge 3, har budt på flere forandringer i hvalpekassen. Alle 4 har nu åbnet deres øjne. De forsøger at komme op og gå, det er dog stadig som "Bambi på glatis". alle 4 vokser fortsat som de skal.

Først på ugen, blev hvalpekassen flyttet ind i vores køkken/alrum, og deres "hjem" blev udvidet med en kravlegård, så der er lidt mere plads.

Uge 4

Fenja, Flipa og Freya - Fjola er på afveje!

Så har "tøserne" været ude for første gang - kortvarigt, men vi skruer op for tiden over de næste dage. Stor oplevelse, som gjorde dem meget trætte! Det betyder dog også - ved vi af erfaring - at de snart vil ud hele tiden!!!! Så nu starter det sjove og lidt hårde arbejde: Hvalpene kan spise hundemad fra de er 3 uger gamle, vi venter dog lige et par dage, da de stadig tager flot på af Disas mælk og virker meget tilfredes.