Mysla og Kersins Orri parret
Så kom hvalpene endeligt, se billeder på hvalpesiden. 2 tæver og 4 hanner, alle hvalpene bliver røde med lidt hvidt og har dobbelte ulveklør.

Mysla og Kersins Orri er parret den 16. januar 2009 og vi forventer hvalpe omkring 20 marts.
Kersins Orri er en dejlig hanhund, med et godt temperament, han har A-hofter, er øjenlyst 3 gange og fundet fri for øjensygdomme, derudover ser han rigtig godt ud, og har høstet et hav af titler, både nationalt og internationalt.
Kersins Orri bor oprindeligt på Island, men er på besøg i Danmark da hans ejer Linda Björk Jónsdóttir er i Danmark for at studere.

ISCH DKCH SUCH NORDUCH INTUCH Kersins Orri
Hvalpe fra Kennel Ganti bliver:

Opfostret i køkken/stue, så de bliver præget så meget som muligt på mennesker i alle aldre, bliver fortrolige med så mange forskellige lyde som muligt, som f.eks. støvsuger, blender, TV m.m. Hvalpene kommer  udenfor i haven og bliver bekendt med de udendørslyde der er i en almindelig villahave, og de får mulighed for at udforske haven på egen hånd. Vi får også besøg af fremmede hunde når hvalpene er ca. 5 uger gamle.

Behandlet mod indvoldsorm 2 gange.

Chippet.

Vaccineret 1 gang.

Hvalpetestet ved 7 ugersalderen, så har jeg nemmere ved at vælge den rigtige hvalp til familien, og de kommende familier ved hvad deres lille hvalp indeholder.

Undersøgt hos dyrlæge ved 8 ugers alderen, og der medfølger sundhedsbog som dokumentation fra samme dyrlæge.

Ejer bliver indmeldt i Islandsk Fårehundeklub, og jeg betaler kontigent året ud.

Registreret i Dansk Hunderegister, dette er et lovkrav.

Hvalpene bliver selvfølgelig stambogsført i Dansk Kennel Klub.

Herudover yder jeg selvfølgelig livslang råd og vejledning i forbindelse med jeres lille hvalp.