DKCH SECH NOCH VV06 PLCH NORDCH INTCH NORDJUV04 KLBCH MYSLA

Mysla er vores første Islandske fårehund, og har på alle måder taget vores familie med storm.
Mysla er venlig, imødekommende, og hviler meget i sig selv. Hun har fra helt lille hvalp været utrolig lærenem, lærte hurtigt at man ikke hyrder cyklister, joggere, biler m.m., og at det kun er på stranden at man må jage fuglene. Hun var ikke ret gammel da hun kunne gå en LP1 med mig, og en LP2 med vores instruktør.
Mysla har gennemført unghundementalbeskrivelsen, og ligger meget tæt på ønskeprofilen for racen, og hyrdeanlægstestet med godt resultat.
Mysla er også en utrolig selvsikker dame, der kender sit eget værd, hun har et tydeligt kropssprog overfor andre hunde, og jeg tror kun at jeg en gang har været ude for en hund (en gammel labrador tæve) der ikke kunne aflæse hendes signaler, jeg lader altid Mysla selv afgøre hvilke hunde hun vil hilse på når vi går tur med snor på (også selv om det er hunde på størrelse med en lille hest, og jeg selv har været noget nervøs), da hun altid har vist mig hvilke hunde der er venlige, og hvilke hunde der er mindre venlige (bla. en lille miniature gravhund lidt længere nede af vejen). Hendes datter Sif og Vina som nu er 5 -og 2 år, prøver engang imellem at udfordre Mysla ved at tage hendes bold, men der går ikke mange sekunder før de har smidt bolden igen, og finder noget legetøj de kan deles om, og jagte hinanden gennem hele huset for at tage det fra hinanden. 

Mysla har haft en forygende udstillingskarriere, hun sluttede af med at vinde den norske klubudstilling i 2009, og har herefter kun deltaget i enkelte udstillinger i Danmark, da jeg ikke synes at skulle være alene hjemme hvergang vi er taget afsted med Sif og Vina.

Mysla

Data for Mysla
Far: Geysir Doni
Mor: Frami's Anvaka
DKK reg. nr. 11391/2003
Født 01.06.2003

HD B-B

Øjenlyst fri for øjensygdomme
Gennemført unghundementalbeskrivelse
Hyrdeanlægsbeskrevet - viser gode hyrdeegenskaber
Udstillet med gode resultater

Hundehimmelen 27.06.2017