Multi champion DKKV10 KBHV10 UVV06 GANTI SIF

Sif er efter Mysla's første kuld med Fafnir.
Sif ligesom sin mor en glad og imødekommende hund, der hviler meget i sig selv. Hun har lært meget hundesprog af sin mor i hvalpetiden, og følger meget Mysla's måde at reagere på over for de fleste ting, så det var nemt at få en hvalp i huset igen.
Sif og jeg træner agility, og vi har tidligere været aktive udstillere hvor Sif har gjort lynkarriere i ringen, hun fik 8 danske certifikater før hun var gammel nok (18 måneder) til at få titlen som dansk champion, herefter tog vi til udlandet for at udstille hvor hun også hver gang hun stillede op, løb med certifikaterne. Hun har opnået følgende titler: dansk, svensk, norsk, og tysk champion, dansk klubchampion, international og nordisk champion, unghunde verdensvinder06, KBHV10, og sluttede sin karriere af med at blive DKK racevinder i 2010. 
Sif vil dog stadig være at se i ringen, når Morten og Wenche stiller op med Sif's halvsøster Vina, som er 2 år gammel, så kan vi også holde kontakten ved lige med hundevenner rundt om i landet.
Det har desværre ikke lykkedes at få Sif parret, da hun har afvist de hanhunde jeg har forsøgt med, og nu er hun 5½ år gammel, så det er for sent at prøve igen, men hun er en fantastisk og uvurderlig legetante over for Mysla's hvalpe, det er til stor aflastning for Mysla, som så ikke behøver at være på hele tiden, og jeg er sikker på at det er derfor at Mysla så hurtigt er i form igen.

Multi champion Ganti Sif

Ganti Sif
DKK reg. nr. 18881/2005
Far: Multi Champion Surtsey's Fafnir
Mor: Multi Champion Mysla
HD A-B
Øjenlyst og fundet fri for øjensygdomme
Gennemført Unghundementalbeskrivelse
Udstillet med gode resultater

Sif's far Multi Champion Surtsey's fafnir, ejet af Laila Didriksen
SIF I HUNDEHIMMELEN 12.11.2019

My star ⭐️- Ganti Sif was born 20.09.2005
My star ⭐️ - Ganti Sif was put to sleep 12.11.2019
Da jeg kom hjem fra job I går, hang Sifs hoved mod højre, hun slingrede, øjenbrynet over højre øje sitrede, hun kastede op og havde det bare rigtig skidt. Så afsted til dyrlægen, ledsaget af sin tro følgesvend igennem de seneste år, Ganti, ved sin side. Jeg vidste godt da vi kørte afsted, at jeg nok ikke fik Sif med hjem igen, hun havde fået en hjerneblødning.
Jeg har altid lovet mine hunde at de ikke kun skulle være her for min skyld – men at de skulle være her så længe de har et godt og værdigt hundeliv. Det fik Sif, og hun kom herfra med mig og sin ven Ganti ved sin side. Det var en stille og smuk afslutning på et langt og aktivt liv.
Men naturligvis er her tomt, Sif mangler ved vores side – hun var en ener, vores første hvalp, af egen avl.
Sif blev årets veteran 2 og hædret på årets julefrokost 2019 - håber du så den store flotte roset fra din sky min egen Sif 

Citat Kaj Munk
"Bare en Hund", er der Mennesker, der siger. Er det "bare", at et andet Liv har sluttet sig til mit, at en Hale klapper i Gulvet af Glæde ved at høre min Stemme, at en Snude fortroligt stikker sig ind i min Haand, at to Øjne røber mig Verdener af Tillid og Hengivenhed? Hvad er Venskab andet end at to har nogle Interesser fælles og Minder sammen, "forstaar" hinanden, er lykkelige i hinandens Selskab? Jeg skammer mig ikke over de Taarer, der bryder paa, naar jeg siger Farvel til min Hund.”